Apples konkurrenter smått irriterade

Inte helt oväntat är numera RIM (Research In Motion), Nokia och HTC inte helt positivt inställda till Apple efter konferensen i fredags. Det var när Steve Jobs skulle förklara att Apple inte var ensamma om att ha antennproblem som han visade att ovan nämnda tillverkares telefoner också har liknande problem. Research in Motions Jim Balsillie och Mike Lazaridis sa till Crackberry att Apples försök att dra in Blackberry i dess självförvållade fiasko är helt oacceptabelt. Enligt E24 sade HTC att endast 0,016% av deras användare har klagat på mottagningen, jämfört med 0,55% av Apples iPhone4-användare. Det ska bli ytterst intressant att se om historien kommer att ta flera vändningar eller om Apple kommer att låta allt svalna av i det tysta. Hur som helst tänker jag hänga på låset den dagen Telia släpper iPhone 4.

Leave a Reply